סימון קישורים
פונט קריא
ניגודיות כהה
ניגודיות בהירה
שחור לבן
הגדלת אתר
הקטנת אתר
איפוס הגדרות נגישות
נגישות
דף הבית ויזות ויזה לסין

ויזה לסין

אזרחי ישראל נדרשים בהוצאת ויזה לסין בכדי להיכנס לגבולות המדינה, גם אם הם מחזיקים באזרחות נוספת. הונג קונג ומקאו הם אזורים בהם לא נדרשת ויזה לשהייה שלא עולה על 30 ימים.

סוגי ויזות לסין

L – ויזת תייר לסין. מיועדת לתיירים.
F – ויזה עסקית לסין. לא מדובר בויזת עבודה, אלא באשרה לאנשי עסקים.
Z – ויזת עבודה לסין. מיועדת לאזרחים זרים שמעוניינים לעבוד בסין.
X – ויזת סטודנט לסין. מיועדת לסטודנטים המגיעים ללימודים בלבד.
D – ויזה לסין לאזרחים סינים בלבד.
J – ויזה לסין לעיתונאי. יש לצרף מסמכים המאשרים את עבודתך בתור עיתונאי.

תהליך הוצאת הויזה לסין

בכדי לקבל ויזה לסין (אשרת כניסה), עליכם להפקיד את הדרכון שלכם בנציגות הסינית. תהליך הנפקת הויזה אורך ארבעה ימי עבודה. הדרכון צריך להיות בתוקף של חצי שנה לכל הפחות ממועד היציאה מהארץ. יש להגיע אל הנציגות הסינית עם הדרכון, כאמור, ועם תמונות פספורט עדכניות, טופס בקשה לויזה, צילום כרטיס טיסה, אישור הזמנת מלון בסין, ומסלול הטיול המתוכנן. במידה ואתם מגישים בקשה לויזת עסקים לסין, עליכם לצרף מכתב הזמנה רשמי ומקורי מהחברה הרלוונטית. התשלום בשגרירות הוא במזומן בלבד.

ויזת תייר לסין תקפה למשל שלושה חודשים ממועד הנפקתה, במהלכם ניתן להיכנס לסין למשך 30 ימים. ניתן לציין בטופס בקשת האשרה שאתם מבקשים לשהות בסין עד 60 ימים. במידה ואתם מעוניינים לשהות בסין למעלה מ-60 ימים, תוכלו להגיש בקשה להארכת האשרה בתחנות משטרה בסין.